top of page

Ekspresslevering

Er dere på utkikk etter pumper med kort leveringstid? Vi leverer lagerførte pumper. Vårt sortiment består av dykkpumper, høytrykkspumper og rettløpspumper, - i støpejern, rustfritt stål og syrefast stål.

Vertikal flertrinnspumpe med luftkjølt motor. Pumpen har metallisk overflate med svarte detaljer. Motor har svart overflate og hele enheten vises på en hvit bakgrunn.

VM flertrinnspumpe

Dykkpumpe i syrefast stål med IP68 motor, tre føtter og håndtak. Pumpen har en blank metallisk overflate og vises på en hvit bakgrunn.

SG dykkpumpe

En horisontal flertrinnspumpe i blokkutførelse med motor. Motor og det meste av pumpen har en matt sort overflate. Ringseksjoner har en blank, metallisk overflate. Pumpen vises på hvit bakgrunn.

HMC flertrinnspumpe

Vertikalt oppstilt retsløpspumpe med luftkjølt motor. Pumpen har svart overflate med noen  metalliske detaljer og vises på en hvit bakgrunn.

PD rettløpspumpe

Dykkpumpe i støpejernutførelse med  IP68 motor, tre føtter og håndtak. Pumpen har en matt sort overflate og vises på en hvit bakgrunn.

GP dykkpumpe

Horisontal flertrinnspumpe i blokkutførelse med gjengeansluttninger. Motor er luftkjølt. Pumpehus og ansluttninger har en blank metallisk overflate. Motor og fot har sort overflate, og hele enheten vises på en hvit bakgrunn.

HM flertrinnspumpe

Dykkpumpe med oransje deksel rundt motordelen og sort overflate på pumpehuset. Pumpen har IP68 motor, flottør, tre føtter og  håndtak. Pumpen vises på en hvit bakgrunn.

NE dykkpumpe

Tre vertikale borehullspumper og to løpehjul foran pumpene. Pumpene og løpehjulene har en blank metallisk overflate. Den ene pumpen har blå detaljer i hver ende av motorenheten, i bunnen av pumpen. Pumpene vises på en hvit bakgrunn.

UG flertrinnspumpe

Dykkpumpe i støpejern med høykrom løpehjul, med IP68 motor og håndtak. Pumpen har et deksel av rustfritt stål, noe som gir pumpen en blank metallisk overflate. Pumpen vises på en hvit bakgrunn.

DC dykkpumpe

bottom of page