top of page

Slanger og gummirør

Centri leverer slanger og gummirør fra immuG Rohr + Schlauch. Blant bruksområdene er slam, syrer, lut, suspensjoner, løsemidler, avgasser, oljer og bulkmaterialer.

 

GUR gummirør brukes for de mest slitende applikasjonene. De forenkler rørleggingen og har lav termisk ledningsevne, noe som reduserer behov for isolering. I tillegg er de støydempende. T-stykker, bend, grenrør og reduksjoner kan produseres til ønskede mål. GUR leveres i dimensjoner fra DN40 til DN1200.

FÖRDER Expert slanger brukes typisk til slam, suspensjoner og pneumatisk transport av bulk. Lagerføres fra DN50 til DN300.

KEHR Expert og SAUGFLEX Expert brukes blant annet i sugebiler og feiebiler for opptak av plast, sand, grus, glass, betongstøv, treflis etc.

 

ALLERIT og AWEG slanger brukes til syrer, lut, oljer, suspensjoner, kjølevann og avgasser. Slangene produseres i dimensjoner fra DN8 til DN600, og kan benyttes i vakuumapplikasjoner. Maks arbeidstrykk inntil DN80 er PN65.

 

SILO Expert lagerføres i dimensjoner fra DN80 til DN150, og brukes til pneumatisk transport av granulat, sand, grus, glass, sement, etc.

 

STRAHL Expert er slanger for sandblåsing. De har værbestandig ytterlag, og føres i dimensjoner ø13 til ø42 innvendig.

GUR grenrør.PNG
bottom of page