top of page

SLANGER OG FLEKSIBLE RØR

Centri leverer fleksible rør og slanger fra immuG Rohr + Schlauch. Blant bruksområdene er slam, syrer, lut, kjemikalier, suspensjoner, avløpsvann, avgasser, oljer og bulkmaterialer. 

GUR gummirør brukes for de mest slitende applikasjonene, og produseres med ytre lag tilpasset miljøet. Gummirør forenkler rørleggingen og har lav termisk ledningsevne, som kan redusere behov for isolering. I tillegg er de støydempende. Leveres i dimensjoner fra DN40 til DN1200. GUR T-stykker, langradiusbend, grenrør, reduksjoner etc. produseres etter ønskede dimensjoner.


FÖRDER Expert slanger brukes til slitende medier som slam eller suspensjoner med sand, grus, betong, etc. Et annet bruksområde er pneumatisk transport av bulk. FÖRDER Expert lagerføres i dimensjoner ø50 til ø300.


KEHR Expert og SAUGFLEX Expert sugeslanger brukes til sand, grus, glass, betongstøv, treflis etc. og inntil 90 % vakuum. 


ALLERIT slanger brukes til kjemikalier, syrer, lut, oljer, suspensjoner, kjølevann og gasser. De produseres i dimensjoner fra DN8 til DN600, og kan benyttes i vakuumapplikasjoner. Maks arbeidstrykk er 65 bar (for dimensjoner opp til DN80).


SILO Expert lagerføres i dimensjoner fra DN80 til DN150, og brukes til pneumatisk transport av granulat, sand, grus, glass, sement, kvarts etc.

STRAHL Expert er slanger for sandblåsing. De har et værbestandig ytterlag, og føres i dimensjoner ø13 til ø42 innvendig.
 

GUR grenrør.PNG
bottom of page